top of page

Retourneren 

Zijn de item(s) niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat is geen enkel probleem! Bij Boutique Le Défi heb je altijd de mogelijkheid om de bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangstdatum.

Retourneren kan op de volgende manier: Stuur een email naar info@boutiqueledefi.nl met je ordernummer en welke items retour komen. Daarna kun je de items samen met de retour bon terugsturen naar onderstaande postadres van Boutique Le Défi. Je ontvangt de bevestiging zodra we je retourzending verwerkt hebben. Momenteel verwerken we de retourzendingen elke maandagmiddag.

Na ontvangst van je retourzending zal het bedrag worden terug betaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan. Dit zal maximaal 5 werkdagen duren.

Houd er rekening mee dat Boutique Le Défi retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief aangehechte labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij retourenring voor eigen rekening. Wij adviseren dan ook om te verzenden met een track & trace code.

Maak je gebruik van een brievenbus label? Let er op dat het pakketje de juiste maximale afmetingen heeft en niet als een gewoon pakket verzonden wordt. Portokosten komen voor eigen rekening.

Mocht je in de buurt wonen, dan is het ook altijd mogelijk om je pakket in de winkel af te geven.

 

Ruilen 

We hebben ook de mogelijkheid om items te ruilen voor een andere maat. Graag in de e-mail aangeven om welke items en maat het gaat. Wij reserveren dit voor je, mits op voorraad, en sturen het op zodra je retourzending hier ontvangen en verwerkt is.

Postadres: 

Boutique Le Défi

Hoogstraat 81A

4251CJ Werkendam

bottom of page