top of page

Betalen 

Bij Boutique Le Défi kun je op de volgende manieren veilig betalen:

- Creditcards/debetkaarten

- iDeal

- Klarna (achteraf betalen) 

- Kortingscode

Creditcards/debetkaarten

Via deze betaalmethode kun je jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld direct gereserveerd en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail.  Je creditcard wordt gedebiteerd zodra we je bestelling verzenden. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt, dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

IDeal

Via deze betaalmethode is het mogelijk om via de vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registeren of bestanden te downloaden. Je kunt IDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. De iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

Klarna (achteraf betalen)

Met Klarna krijg je langer de tijd om te betalen. Je kunt nu shoppen, thuis uitproberen en tot 30 dagen later alleen betalen voor de artikelen die je houdt. Dit is zonder rente en zonder kosten. Ook heeft het geen gevolgen voor je kredietwaardigheid.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van Klarna informatie over hoe en wanneer je je betaling kunt voltooien. Bekijk via Klarna al je aankopen en betaal je facturen direct of op het geplande tijdstip. Will je een artikel retourneren? Als je je retourzending aanmeld, zal je factuur van Klarna worden opgeschort totdat je retourzending is verwerkt.

Let op: Boutique Le Défi kan geen details verstrekken als je niet in aanmerking komt voor betalen met Klarna. Als je meer vragen hebt of hulp nodig hebt voor je betaling, neem contact op met de klantendienst van Klarna.

 

Kortingscode 

Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of percentage. Helaas zijn de kortingscodes niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.

- Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd.

- Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

bottom of page